Imprint 4 Bite, Imprint 4 Preliminary

Για το μήνα Απρίλιο η MEMODENT και η 3Μ, μέσω της προσφοράς 2+1 επέλεξαν να μας υπενθυμίσουν δυο κορυφαία "ειδικά" υλικά αποτύπωσης VPS. 

Imprint 4 Bite

Το Imprint 4 Bite της εταιρείας 3M αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στο χώρο της οδοντιατρικής. Με την απευθείας τοποθέτηση στις μασητικές επιφάνειες και τον χρόνο ενδοστοματικής τοποθέτησης 0:20 λεπτά, προσφέρει στους ασθενείς απίστευτες δυνατότητες. Από την αρχή της ανάμιξης, έως τη πήξη σε μόλις 1 λεπτό, εξοικονομώντας έτσι χρόνο για τον οδοντίατρο.

Τα πλεονεκτήματα του Imprint 4 Bite είναι πολλά. Ιδανικό για τις περισσότερες μασητικές καταγραφές δήξης, το VPS υλικό χαρακτηρίζεται από καλές ρεολογικές ιδιό

τητες για μεγαλύτερη ακρίβεια καταγραφών. Επιπλέον, η καλή σκληρότητα του (Shore A 90) δίνει τη δυνατότητα να τριμαριστεί ή να κοπεί εύκολα.

Πλεονέκτημα είναι και το γεγονός ότι το Imprint 4 Bite μπορεί να σκαναριστεί, επιτρέποντάς μας τη χρήση του στην ψηφιακή διάγνωση σε συνδυασμό με συστήματα CAD/CAM.

Στον κλάδο της οδοντιατρικής, το Imprint 4 Bite είναι ένα απαραίτητο υλικό για τους οδοντίατρους. Με τα πολλαπλά πλεονεκτήματά του, το VPS υλικό προσφέρει τη μέγιστη ακρίβεια και επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική καταγραφή δήξης.


Imprint 4 Preliminary

Η εταιρεία 3M προσφέρει ένα εξαιρετικό υλικό για τις αποτυπώσεις των δοντιών, το οποίο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Σε αντίθεση με άλλα υλικά της κατηγορίας αυτής,  το Imprint 4 Preliminary προσφέρεται σε δύο χρόνους πήξης, κανονικό και γρήγορο για μια πιο ταχεία διαδικασία. 

Επιπλέον, το μέσης ρευστότητας υλικό έχει ευχάριστη γεύση μέντας. Το Imprint 4 Preliminary είναι διαθέσιμο σε Penta συσκευασία για μία γρήγορη και «καθαρή» διαδικασία ενώ δεν αλλάζουν οι διαστάσεις του αφού είναι τεχνολογίας VPS, επιτρέποντας την αποθήκευση του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επιπλέον, το προϊόν αυτό μπορεί να απολυμανθεί σωστά χωρίς να αλλοιωθούν οι αρχικές διαστάσεις του.

Μια άλλη σημαντική πλευρά είναι η λεία επιφάνεια που δημιουργεί το υλικό, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου σε περαιτέρω λέιανση ή στίλβωση για την κατασκευή προσωρινής αποκατάστασης. Επιπλέον, το υλικό προσφέρει καλύτερη και πιο λεία επιφάνεια, καθώς και για γύψινα εκμαγεία.
Τέλος, το υλικό συνιστάται για αποτυπώσεις για προσωρινές στεφάνες και γέφυρες, εκμαγεία μελέτης, προσωρινά αποτυπώματα, ορθοδοντικά εκμαγεία, δισκάκια λεύκανσης, αθλητικούς και μη νάρθηκες.