8 λόγοι για να επιλέξετε αυτόκαυστο κλίβανο της W&H

8 λόγοι για να επιλέξετε κλίβανο της W&H για το οδοντιατρείο σας Lisa Lina
Είναι δεδομένο ότι ο πλέον αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος αποστείρωσης (όχι μόνο των εργαλείων αλλά και των χειρολαβών και βοηθητικών υλικών όπως γάζες, ποδιές) είναι ο κλιβανισμός σε αυτόκαυστο κλάσης Β. (Class B)

Με αυτή τη σημαντική παράμετρο κατά νου, καλείτε ο οδοντίατρος να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος, ανάμεσα σε μια πληθώρα λύσεων από επώνυμους ή μη κατασκευαστές και αντιπροσώπους.

Δείτε γιατί πιστεύω ότι οι προτάσεις της W&H Lisa και Lina στα 17Lt και 22Lt είναι η ιδανική επένδυση για τον σημερινό οδοντίατρο...


1- Ασφάλεια - απόδοση

Η W&H σχεδιάζει και κατασκευάζει κλιβάνους Class B, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
Είναι συνηθισμένο ένας κατασκευαστής να ελέγχει 1-2 κομμάτια από τη γραμμή παραγωγής.
Για τη W&H όμως αυτό δεν είναι αρκετό.

Στη W&H ελέγχονται και πιστοποιούνται όλοι οι κλίβανοι που κατασκευάζει! Ένας - ένας ξεχωριστά!
Για αυτό και όταν αγοράσετε τον κλίβανο θα βρείτε μέσα στη συσκευασία τις βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις για τον συγκεκριμένο αυτόκαυστο κλίβανο που έχετε στα χέρια σας! 

Έτσι είστε 100% σίγουροι ότι ο κλίβανος που εγκαταστάθηκε στο ιατρείο σας είναι όντως αυτόκαυστο Class B και όντως κάνει τη δουλειά για την οποία τον πληρώσατε.

2- Εγγύηση

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να δίνει άφοβα η W&H εγγύηση 2 ετών για τους κλιβάνους της, χωρίς εξαιρέσεις!

3 - Υποστήριξη

Οι σύγχρονοι κλίβανοι είναι σχεδιασμένοι ώστε να λειτουργούν για πολλά χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν και κατά τη διαδικασία επιλογής αλλά και για την αγορά να απευθύνεστε σε έναν αντιπρόσωπο που έχει και την τεχνογνωσία αλλά και την δυνατότητα να σας υποστηρίξει σε βάθος πολλών ετών. 
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προβλημάτων που δημιουργούνται είναι λόγω κακής ή ανύπαρκτης τεχνικής υποστήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μου για μια εξατομικευμένη ενημέρωση στο ιατρείο σας ή στα γραφεία μας, ώστε να κρίνετε μόνοι σας. Ανβάρ Περικλής: periklis.anvar@gmail.com, 6943297450, 2103304050

4 - Κόστος

Με ανταγωνιστική τιμή και δυνατότητα εκπτώσεων που φτάνουν μέχρι και τα 1590€* και επιπλέον δώρα αξίας μέχρι και 590€* εύκολα αντιλαμβάνεστε ότι έχετε την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης.

5 - Χωρητικότητα θαλάμου

Με επιλογή ανάμεσα σε 17 και 22 λίτρα χωρητικότητας θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο εργασίας.

6 - Χρόνοι κλιβανισμού - προγράμματα

Ανάλογα τον όγκο των εργαλείων από 0,5 kg μέχρι 9 kg (ανάλογα το μοντέλο του κλιβάνου) και το πρόγραμμα αποστείρωσης μπορείτε να έχετε κύκλο από μόλις 13'! 

7 - Μικρό ίχνος - εμβαδόν

Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση οι κλίβανοι της W&H μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε στενούς πάγκους 45cm!

8 - Αξεσουάρ

Πληθώρα επιλογών σε επιμέρους συσκευές που κάνουν τη χρήση του κλιβάνου πιο οικονομική, πιο αποδοτική και γρήγορη ή προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες διασύνδεσης και ελέγχου πολλών κλιβάνων μαζί, ιχνηλασιμότητας, περιοδικών τεστ κλπ

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι οι κλίβανοι Class B Lisa & Lina της W&H είναι η ιδανική λύση για κάθε οδοντιατρείο, ανεξάρτητα από τον όγκο δουλειάς και το χώρο που διαθέτει.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της W&H . Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για μια εξατομικευμένη ενημέρωση στο ιατρείο σας. 
Ανβάρ Περικλής
periklis.anvar@gmail.com
6943297450
2103304050

* Όλες οι τιμές και προσφορές που αναγράφονται είναι για συγκεκριμένη χρονική περίοδο και εξόφληση απολύτου μετρητοίς.