ΝΕΑ συνεργασία, RTD - MEMODENT, Κατάλογος


Κατάλογος προϊόντων στα Ελληνικά. 

Ποιά είναι η RTD.

Ιδρύθηκε το 1968 από τον Dr Marc Reynaud, η Recherches Techniques Dentaires (RTD) ανέπτυξε και εμπορευματοποίησε τον άξονα ρητίνης ενισχυμένο με ίνες υαλονήματος και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα αυτό. Η RTD είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / EN 13485, απασχολεί μηχανικούς, τεχνικούς και χημικούς και προστατεύεται από μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και σχεδιασμού.

Σήμερα, η RTD παράγει πολλά στυλ και σχήματα ημιδιαφανών αξόνων και στο χρώμα των δοντιών, καθώς και κονίες  και άλλα βοηθητικά προϊόντα ενισχυμένης ανασύστασης. 

Δεκάδες εκατομμύρια άξονες RTD έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία, σε περισσότερες από 100 χώρες, και έχουν αποτελέσει αντικείμενο περισσότερων από 200 τεχνικών δημοσιεύσεων. Επειδή η καινοτομία, μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης, είναι κεντρικής σημασίας για την επιτυχία μας, η RTD επανεπενδύει μεγάλο ποσοστό του κεφαλαίου της σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. Η ομάδα ανάπτυξης RTD περιλαμβάνει οδοντιάτρους, μηχανικούς και τεχνικούς που ειδικεύονται στην επιστήμη και τη χημεία των οδοντιατρικών υλικών.

Το 1996, η επεκτεινόμενη RTD μεταφέρθηκε σε μια μεγαλύτερη εγκατάσταση στο St. Egreve France. Η εγκατάσταση διευρύνθηκε, το 2004, το 2006 και ξανά το 2007. Το 2014, η RTD άνοιξε μια δεύτερη εγκατάσταση για τη διαχείριση συγκεκριμένων εργασιών παραγωγής. Όλες οι πτυχές της κατασκευής και οι δοκιμές ποιοτικού ελέγχου γίνονται εσωτερικά Το προσωπικό της RTD έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.



Μάθετε περισσότερα εδώ ή καλέστε με για κάθε λεπτομέρεια.