Δεύτερη συνεχής διάκριση για το Valo


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η συσκευή φωτοπολυμερισμού, Valo της Ultradent κερδίζει τη κορυφαία διάκριση "BEST OF CLASS" του Pride Institute.
To συγκεκριμένο βραβείο - που είναι απλά το τελευταίο από τα πολλά που έχει κερδίσει-, χαρακτηρίζει τα προϊόντα που έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και χαρίζουν προστιθέμενη αξία στον οδοντίατρο.

¨Η απαράμιλλη αντοχή και μοναδικά ισχυρή και συγκεντρωμένη ακτίνα του Valo, προσφέρει στον οδοντίατρο αυτό που καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί. Εκπέμπει σε πιο ευρύ φάσμα από τα 395-480nm με πιο ομοιόμορφη κατανομή της ακτίνας και μεγαλύτερη ισχύ από απόσταση - που σημαίνει καλύτερο πολυμερισμό, άσχετα από το υλικό και τη τεχνική."
Είπε η Suzanne Wilson, στέλεχος της Ultradent. H ευκολία χρήσης του Valo και το λεπτό προφίλ του το βοηθούν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

"Οι δοκιμαστές μας αποφάσισαν ότι  το Valo παραμένει η πιο προηγμένη συσκευή φωτοπολυμερισμού της αγοράς, και για αυτό επιλέχτηκε για το βραβείο "Best of Class" Technology Award, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί αν αναλογιστείτε πόσο απαιτητικά είναι τα κριτήρια - που δείχνει πόσο προχωρημένο σχεδιασμό έχει το Valo."

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου ή δείτε την ιστοσελίδα του Valo.

Πηγαίνετε εδώ για να δείτε την αρχική ανάρτηση για το βραβείο.