Νέα υλικά της 3M ESPE

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων προϊόντων της 3M.

  • Astringent. Είναι πάστα χλωριούχου αργιλίου σε κάψουλες και χρησιμεύει στην αιμόσταση και ταυτόχρονη απώθηση των ούλων. Πλεονεκτεί σε σχέση με ανταγωνιστικές λύσεις χάρη στο πολύ λεπτό και αποστρογγυλεμένο άκρο (1mm διάμετρο) στην ευκολία τοποθέτησης και στο κόστος. Δεν χρειάζεται άλλα παρελκόμενα και το πιστόλι προώθησης είναι το ίδιο που έχουν οι ρητίνες. Το κόστος του είναι 2,41€ το τεμάχιο. Στη συσκευασία των 100τμχ παίρνεται δώρο και ένα πιστόλι προώθησης της 3M αξίας 111€.
  • Monophase, Monophase soft. Η οικογένεια προϊόντων πολυαιθέρα της 3M απέκτησε ένα ακόμη μέλος. Το Monophase έχει της ίδιες ενδείξεις με το πασίγνωστο Impregum αλλά έρχεται με χρώμα πράσινο ώστε να φαίνονται καλύτερα τα όρια και με βελτιωμένες ρεολογικές ιδιότητες. Ένα πλεονέκτημα είναι και η τιμή του σε σχέση με το Impregum αφού πωλείται στα 73,85€ το απλό και στα 96,15€ το Soft . Φυσικά όπως σε όλα τα υλικά, μπορώ να σας δώσω και πολύ ευέλικτες προσφορές.
  • Pentamix lite. Η πιο μικρή έκδοση του Pentamix, της συσκευής αυτόματης ανάμειξης υλικών αποτύπωσης της 3M. Μικρότερο σε όγκο καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο πάγκο, αναδιπλώνεται και έχει λαβή για εύκολη μεταφορά. Το κόστος είναι κι αυτό μικρότερο από το Pentamix 3 και συμφέρει να το αποκτήσετε σε συνδυασμό με υλικά σε προνομιακή τιμή.