Η ZIRC ήρθε και στην Ελλάδα

Η ZIRC είναι συνώνυμη με την οργάνωση την οδοντιατρείων παγκοσμίως. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 στο Buffalo της Minessota και από τότε έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο χάρη στις καινοτόμες ιδέες και τα ποιοτικά προϊόντα που έχει παρουσιάσει.

Σχεδιάζοντας μόνο κορυφαίας ποιότητας λύσεις έχουν βελτιώσει σημαντικά το μικροβιακό έλεγχο στα ιατρεία και έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα.
Τα προϊόντα της χρησιμεύουν στην οργάνωση των αναλώσιμων υλικών, εργαλείων και στην απολύμανση - αποστείρωση των εργαλείων σε όλους τους τομείς του οδοντιατρείου. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων πετυχαίνουν και πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και το πιο σημαντικό άψογη λειτουργικότητα χωρίς κόπο!

Επιπρόσθετα στη κλιβανιζόμενη (σε αυτόκαυστο), αυτολιπαινόμενη πολύχρωμη ρητίνη που χρησιμοποιούν ώς πρώτη ύλη μια νέα καινοτομία που εφαρμόζουν είναι και η  ενσωμάτωση στη σύνθεση της και του αντιμικροβιακού στοιχείου Microban. Αυτό το στοιχείο εμποδίζει την ανάπτυξη οσμών και χρώσεων που προκαλούν βακτήρια και μούχλα. Το εργοστάσιο συμμορφώνεται με τις οδηγίες ISO:9001 ISO:13485 και φέρουν έγκριση FDA και CE.

Επάνω: χωρίς Microban, Kάτω με Microban
Ξεφυλλίστε το κατάλογο σε PDF ή ζητήστε μου να δείτε ζωντανά τα προϊόντα της ZIRC με ένα τηλεφώνημα  στο 6943297450 και να επωφεληθείτε από την έκπτωση γνωριμίας 15% που ισχύει στις ήδη πολύ καλές τιμές!