Εκπαιδευτικό σεμινάριο Style Italiano: Προβλέψιμη και Παραγωγική Καθημερινή Αισθητική Θεραπεία

Η 3MESPE σε συνεργασία με τη MEMODENT, σας προσκαλούν στο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο Style Italiano, με θέμα Προβλέψιμη και Παραγωγική Καθημερινή Αισθητική Θεραπεία, που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015, στο Ινστιτούτο Μέριμνα. (Λ. Βουλιαγμένης 272Α, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα.)
Ομιλητής: Ντίνος Κουντουράς
Η πρώτη ομάδα έχει ωράριο 10:30-14:30 ενώ η δεύτερη,15:00 - 19:00

Ο στόχος της σύγχρονης αισθητικής θεραπείας είναι όχι μόνο να προσδώσει στο χαμόγελο συγκεκριμένα αισθητικά χαρακτηριστικά, αλλά και να επιτύχει, μέσω ενός σχεδιασμού του χαμόγελου τόσο απο αισθητική όσο και από λειτουργική άποψη, αισθητικά αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο.


Κατά τη διάρκεια αυτής της θεωρητικής παρουσίασης θ' αναδειχθεί μία προβλέψιμη, αποδοτική και παραγωγική μεθοδολογία με την οποία θα μπορούν να επιτευχθούν μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα στο περιβάλλον της καθημερινής κλινικής πραγματικότητας.

Θα περιγραφεί ένα συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο πρωτόκολλο θεραπείας που περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια σχεδιασμού του χαμόγελου μέσω ενός:
  • εξατομικευμένου προπλάσματος, 
  • διαγνωστικού κερώματος, 
  • μελέτης της σύγκλεισης, 
  • της χρήσης της μεταβατικής αποκατάστασης για δοκιμή της αισθητικής και της λειτουργίας, 
  • της υιοθέτησης ελάχιστα παρεμβατικών τεχνικών οδοντικής παρασκευής, 
  • της χρήσης συγκολλούμενων υλικών και τεχνικών 
  • όπως και της χρήσης νέων εξατομικευμένων χρωματολογίων σύνθετης ρητίνης που μπορούν να κατασκευαστούν από τον ίδιο τον οδοντίατρο για προβλέψιμη επιλογή του χρώματος, 
  • γρηγορότερες και πιο προβλέψιμες άμεσες αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης 
  • αλλά και καλύτερη επικοινωνία του χρώματος με το οδοντοτεχνικό εργαστήριο. 

Στο πρακτικό σεμινάριο, θα εξοικειωθείτε με μία τεχνική δύο αποχρώσεων, η οποία προσφέρει εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, σε κάθε εφαρμογής της.
Χρησιμοποιόντας δύο μόνο χρώματα της ρητίνης γενικής χρήσης 3M ESPE Filtek Ultimate και τις συνταγές της τεχνικής Style Italiano, θα δημιουργήσετε όμορφες αισθητικές αποκαταστάσεις.

Αυτό το σεμινάριο συνιστάται για όλους τους οδοντιάτρους που ζητούν έναν εύκολο τρόπο να δημιουργήσουν όμορφες αποκαταστάσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείστε με την εταιρεία Memodent: 210-3304050, 6943-297450.