Triodent V3 & V4 "Διάφανα" μεταλλικά τεχνητά τοιχώματα με δακτύλιο

Η Triodent έχει παρουσιάσει μια σειρά από συστήματα τεχνητών τοιχωμάτων που βασίζονται στη λογική του δακτυλίου.
Μια παλιά ιδέα με πολλές εταιρείες να έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να το εφαρμόσουν στην πράξη. Ο συλλογισμός είναι πολύ απλός, ένας δακτύλιος συγκρατεί σφικτά ένα κομμάτι τοιχώματος ώστε να μπορεί ο γιατρός να πετύχει καλό σημείο επαφής.
Στη πράξη φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο. Συνήθως στις πιο παλιές λύσεις, ο δακτύλιος δεν έσφιγγε αρκετά με αποτέλεσμα να φεύγει από τη θέση του, ή ήταν πολύ δύσκολο να καλύψει τις ανατομικές διαφορές στα δόντια. Πολύ συχνά έχανε την ελαστικότητα του με αποτέλεσμα να χρειάζεται αντικατάσταση.

Αυτά και πολλά άλλα προβλήματα οι ερευνητές της Triodent τα αντιμετώπισαν σταδιακά με μεγάλη επιτυχία. Έφτασαν το προϊόν τους σε ένα βαθμό εξέλιξης όπου είναι απολύτως λειτουργικό και αξιόπιστο. Έχοντας κατακτήσει δεκάδες βραβεία παγκοσμίως φτάσαμε σήμερα στα V3 και V4.

Το Triodent V3 έχει τύχει τεράστιας επιτυχίας και στην Ελλάδα όπως και στις υπόλοιπες χώρες που έχει κυκλοφορήσει. Δείτε εδώ ένα σύντομο βίντεο με το τρόπο χρήσης:
 
Φέτος το Σεπτέμβρη το εργοστάσιο της Triodent εξέλιξε ακόμα περισσότερο την ιδέα κατασκευάζοντας το πρώτα παγκοσμίως φωτοδιαπερατά μεταλλικά τοιχώματα.
Τα Triodent V4 sectional Matrices. Η διαφάνεια του συστήματος το καθιστά ιδανικό για χρήση με τις Bulk fill ρητίνες της αγοράς (3M, Ivoclar κα) που επιτρέπουν φωτοπολυμερισμό σε βάθος 4mm. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες.
Φυσικά θα αναρωτιέστε το κόστος των συστημάτων. Τα προϊόντα της Triodent τα διαθέτει στην Ελλάδα η Ultradent, οπότε και φρόντισε να μας έρθουν σε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών αλλά και με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι το Trial Kit του V3 το παίρνετε με 129€ +ΦΠΑ. Η συσκευασία περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία-παρελκόμενα και μια ποικιλία απο τοιχώματα και σφήνες ώστε να γνωρίσει ο οδοντίατρος το σύστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.