Νέες συνεργασίες, Leibinger & Zhermack

Στη Memodent ξεκινάμε δυναμικά το 2016, με την ανακοίνωση δύο νέων συνεργασιών με τα πολύ γνωστά εργοστάσια της Leibinger και της Zhermack.
Και οι δυο αυτοί κατασκευαστές έχουν κάνει κάνει αισθητή τη παρουσία τους εδώ και χρόνια στο κλάδο μας και έχουν κατασκευάσει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την παρεχόμενη ποιότητα .

Η Leibinger φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία που κατασκευάζει, δίνοντας μεγάλο βάρος στην ανθεκτικότητα με τη χρήση κορυφαίων κραμάτων.
Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των εργαλείων εδώ.

Η Zhermack έχει παρουσιάσει πολλά καινοτόμα προϊόντα κυρίως στη προσθετική, (Zeta plus, Elite, Occlufast, Hydrogum κλπ) αλλά και στην απολύμανση με τη σειρά Zeta. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία στον οδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό κλάδο, και φημίζεται για τη συνεχή έρευνα και εξέλιξη των προϊόντων της.
Δείτε εδώ όλα τα υλικά.

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος και ο νέος κατάλογος της Memodent όπου φυσικά θα υπάρχουν και τα ανωτέρο με τις νέες ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ τιμές!

Μέχρι τότε μπορείτε να με βρείτε στο 6943297450 ή στο periklis.anvar@gmail.com για οποιαδήποτε ερώτηση, προσφορά, ή παραγγελία θέλετε.