Δωρεάν Ημερίδα για Οδοντιάτρους και Οδοντοτεχνίτες

Επενδύοντας στην εκπαίδευση, το Οδοντιατρικό Τμήμα της 3Μ Hellas MEPE, στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Μέριμνα, συμμετέχει και φέτος στις 4 ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις: Αθήνα 11/3, Θεσσαλονίκη 17/6, Πάτρα 21/10 και Ιωάννινα 11/11.

Στις ημερίδες αυτές o Επίκουρος Καθηγητής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών Dr. Γιώργος Παπαβασιλείου, θα μιλήσει για τη «Μαγεία των Πολυμερών» και τη διαδικασία της αποτύπωσης, των μεταβατικών αποκαταστάσεων και της συγκόλλησης, και η Οδοντίατρος Χριστίνα Μπουτσιούκη, θα μιλήσει για τις «Αποκαταστάσεις Οπισθίων Δοντιών με Σύνθετες Ρητίνες (Bulk)» και την τεχνική διαστρωμάτωσης, τη χρήση ουδέτερων στρωμάτων, τη συγκόλληση και τη στίλβωση.

Στο θεωρητικό μέρος συμμετέχουν 200 οδοντίατροι ανά ημερίδα.  Μετά το θεωρητικό μέρος κάθε ημερίδας ακολουθούν και δύο αντίστοιχα πρακτικά σεμινάρια για 30 οδοντιάτρους το καθένα, με τη χρήση οδοντιατρικών υλικών της 3Μ.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση στην ημερίδα της Αθήνας 11/3, με το αναλυτικό πρόγραμμα.  Για δηλώσεις συμμετοχής σε κάποιο από τα πρακτικά σεμινάρια, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την 3Μ Hellas MEPE στο τηλέφωνο: 210-6885389 κα Μαρία Μαυρομμάτη.

Θα ακολουθήσει επικοινωνία/υπενθύμιση για τις υπόλοιπες ημερίδες μέσα στη χρονιά.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: