NEA συνεργασία, MEMODENT και CEREC


Εδώ και λίγο καιρό, ξεκίνησε μια νέα συνεργασία της MEMODENT με την DENTSPLY SIRONA. Πλέον η MEMODENT διαθέτει και υποστηρίζει στην Ελληνική αγορά, την οικογένεια προϊόντων ψηφιακής οδοντιατρικής CEREC, Primescan, Primemill, Speedfire, Cerec connect, Cerec, Ortho. Ενδοστοματικούς και εργαστηριακούς σαρωτές (scanner), μηχανήματα κοπής, φούρνους, προγράμματα σχεδίασης, λήψης και αποστολής ψηφιακών "αποτυπωμάτων", Ορθοδοντικής κ.α.

Τα προϊόντα CEREC έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντίατρου

  • για διεύρυνση του πελατολογίου του, 
  • αύξηση των καθημερινών περιστατικών 
  • σημαντική μείωση του λειτουργικό κόστους  
Η CEREC έχει συνδέσει το όνομα της σε παγκόσμιο επίπεδο με την αξιοπιστία, την ακρίβεια και την ταχύτητα! 

Είναι η μόνη εταιρεία που διαθέτει σε πλήρη γκάμα προϊόντων, την τεχνογνωσία και την εμπειρία να υποστηρίξει τον οδοντίατρο με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση. Είτε ψάχνετε για ένα απλό scanner, είτε για μια πλήρη εγκατάσταση (Σάρωση - Σχεδιασμό - Κοπή - Ψήσιμο), η MEMODENT με τα συστήματα CEREC είναι εδώ για εσάς. 

Όντας η εταιρεία που πρώτη εφηύρε και εδώ και 3 δεκαετίες παράγει με μεγάλη επιτυχία συστήματα ψηφιακής σάρωσης και κατασκευής στο ιατρείο, προσθετικών εργασιών (chairside dentistry), έχει να επιδείξει ένα πλούσιο ρεπερτόριο από νέες τεχνολογίες και καινοτομίες σε κάθε στάδιο της ψηφιακής ροής εργασίας!

Μπορείτε να ξεκινήσετε την γνωριμία με τα προϊόντα CEREC, από εδώ...

Θα χαρώ πολύ να κλείσουμε και ένα ραντεβού να μιλήσουμε από κοντά για τις δυνατότητες που σας δίνονται και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. 
Φυσικά μπορείτε κατόπιν ραντεβού να περάσετε και από την έκθεση μας όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε στη πράξη όλα τα υπέροχα πράγματα που υπόσχονται οι σχεδιαστές της οικογένειας CEREC, και βιώνουν καθημερινά χιλιάδες οδοντίατροι ανα το κόσμο.  

Ανβάρ Περικλής
6943 297 450
periklis.anvar@gmail.com