Piezomed module. Η επανάσταση στη χειρουργική στόματος! Νεο Πιεζοχειρουργικό μοτέρ απο τη W&H,


Με τα 2 νέα διαθέσιμα πιεζοχειρουργικά μοτέρ Plus και Classic που παρουσίασε η W&H, με καινοτόμο σχεδιασμό και αναβαθμισμένες δυνατότητες, καλύπτει κάθε ανάγκη, και του περιστασιακού αλλά και του απαιτητικού χρήστη. 
Η W&H, δε παρουσίασε απλά μια νέα συσκευή Piezo. Βασιζόμενη στη πολύ πετυχημένη πλατφόρμα του χειρουργικού της μοτέρ Implantmed Plus SI-1023, και πιστή στην υπόσχεσή της για ενα πραγματικά αναβαθμίσιμο χειρουργικό σύστημα, μας παρουσίασε το Piezomed module. 


Ένα στοιχείο (module) που ενώνεται με το μοτερ Implantmed Plus, και το μετατρέπει σε μια πανίσχυρη χειρουργική συσκευή που ταυτόχρονα διαθέτει και περιστροφικό χειρουργικό μοτέρ και πιεζοχειρουργικό μοτέρ. Δύο πανίσχυρες συσκευές σε ενα πλαίσιο με πολύ μικρότερο μέγεθος, κοινό τρόπο χειρισμού και με πολύ περισσότερες δυνατότητες απο κάθε ανταγωνιστικό σύστημα!

  • Αθόρυβη και υγιεινή λειτουργία, χάρη στην απουσία ανεμιστήρα ψύξης
  • Μια παροχή ορού/νερού με ενα σωλήνα παροχής που ψύχει και τροφοδοτεί και τις δύο χειρολαβές.
  • Ένας ποδοδιακόπτης με απόλυτο και πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών
  • Μια μεγάλη οθόνη αφής, με απλούστατο μενού που όμως παρέχει κάθε διαθέσιμη πληροφορία
  • Βιβλιοθήκη εργαλείων και εξατομικευμένες ρυθμίσεις με ενα άγγιγμα
  • Αυτόματη αναγνώριση των άκρων
Και αυτά προστίθενται στίς υπάρχουσες επιλογές που είχατε με το Implantmed Plus. Μοτέρ με ή χωρίς φώς, ποδοδιακόπτης ασύρματος ή ενσύρματος, σύνδεση με το Osstel και εμφάνιση λεπτομερειών και μετρήσεων στην οθόνη του Implantmed και πολλά άλλα!

Αξίζει να σημειωθεί οτι με αφορμή τη παρουσίασή των Piezomed Classic, Piezomed Plus, τρέχει προωθητική ενέργεια απόσυρσης του παλιού σας μοτέρ με σεβαστό οικονομικό όφελος.


Για όλες τις λεπτομέρειες και δυνατότητες επικοινωνήστε μαζί μου στο 6943297450.